Ons koor

We zijn een enthousiast en gezellig gemengd popkoor onder leiding van Raimond Metting.

Het koor telt op dit moment circa 30 leden, een mooie mix van leeftijden en verdeeld over 4 stemgroepen (sopraan, alt, tenor/tenora en bas).
Er wordt drie- of vierstemmig gezongen, vooral in het Engels met af en toe een Nederlandstalig uitstapje. Tijdens de repetities worden nummers doorgezongen, ‘de puntjes op de i’ gezet en nieuwe nummers ingestudeerd. Ons streven is om zo’n 3 tot 5 keer per jaar op te treden. We verwachten dat iedereen z’n best doet om hierbij aanwezig te zijn. Als je lid bent van het koor, ben je lid van een team, waarin ieder lid zijn steentje bijdraagt aan de klank, power, emotie en uitstraling van het koor.

Even voorstellen: Raimond Metting

Onze dirigent Raimond Metting studeerde zang Lichte Muziek aan het conservatorium van Utrecht. Naast koordirigent is hij zanger, pianist/toetsenist, vocal coach, componist, arrangeur en tekstschrijver.
Hij houdt van muziek in de breedste zin van het woord en zijn doel als docent is om andere mensen de passie voor muziek te laten ontdekken, of te ontwikkelen.

Als zanger heeft hij in het verleden in boyband Velvet gezongen. Hiermee trad hij veel op, waaronder op radio en tv.
Hij zong in het achtergrondkoor bij verschillende (inter)nationale artiesten. Ook heeft hij jaren in een coverband gezongen.
Hij speelde de rol van Utterson in de musical Jekyll & Hyde van het Nederlands Musical Ensemble.

          

Raimond Metting

Hij is frontman van de Nederlandstalige poprockformatie Van Binnen. Tegenwoordig geven zij hoofdzakelijk educatieve schoolconcerten.

Hij begeleidt verschillende artiesten als vocal coach en pianist.  Ook geeft hij regelmatig zang- en koorworkshops.