Lid worden

Hier vind je antwoorden op de vragen die je hebt rondom het lidmaatschap van Hold the Line.

Zin om ook te komen zingen?

Twijfel je al langer of in een koor zingen leuk is? Zing je graag en wil je dat nu ook samen met anderen doen? Zou je wel in een koor willen zingen, maar heb je nooit de stap durven zetten? Kom gerust een keer kennis maken, sfeer proeven, luisteren en/of meezingen tijdens één van onze repetitieavonden. Iedereen is van harte welkom.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de vragen die je hebt rondom het lidmaatschap

Hold the Line repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de ensembleruimte op de vierde verdieping van het Kunstencentrum in De Kom in Nieuwegein.

We zingen 10 maanden. Dit wil zeggen van september tot en met juni. En in de schoolvakanties zijn er geen repetities. 

De kosten bedragen € 265,- euro per persoon per seizoen. Hierin zitten de kosten voor de repetities, optredens, bladmuziek, soms op maat gemaakte arrangementen, zangtips en een hoop gezelligheid.

Je schrijft je in voor een heel seizoen, de contributie betaal je in 2 termijnen.

Het is bij HTL niet noodzakelijk om bladmuziek te kunnen lezen. Alle nummers die we instuderen worden per stemgroep ingezongen. Dit maakt het heel makkelijk om thuis te oefenen en je goed voor te bereiden op repetities en optredens. 

Als je meegekeken hebt en je wilt inderdaad lid worden van Hold the Line, dan zal onze dirigent een stemtest bij je afnemen. Hij gaat dan na of je tonen kunt overnemen en wat het bereik van je stem is. Daarna zal hij je een advies voor een stemgroep geven. 

In een koor zingen is net als een teamsport, we kunnen niet zonder elkaar. Het spreekt voor zich dat je er naar streeft om zo weinig mogelijk repetities te missen. Ook is het belangrijk dat je goed voorbereid naar de repetities komt.

ZING JIJ ONS VOLGENDE
CONCERT MET ONS MEE?

Twijfel je al langer of in een koor zingen leuk is? Zing je graag en wil je dat nu ook samen met anderen doen?
Zou je wel in een koor willen zingen maar heb je nooit de stap durven zetten? Neem dan contact met ons op om
een keer mee te kijken, luisteren en zingen. We zijn in het bijzonder op zoek naar sopranen, mannen en lage alten.
Iedereen is van harte welkom.